Ne face o deosebită plăcere să vă invităm pe data de 11.04.2019 la sediul INCDCP ICECHIM din Splaiul Independenţei nr. 202, sector 6, Bucureştiora 10.00, la cea de-a cincea întâlnire cu factorii implicaţi în proiectul BIOREGIO, având ca tematică valorificarea materiilor organice și a biodeșeurilor prin bioeconomia circulară.

Evenimentul de la Bucureşti își propune să reunească reprezentanţi ai autorităților, administraţiei publice, agenţi economici, operatori de servicii de utilităţi publice şi reciclatori cu scopul de a analiza principalele instrumente de finanţare la nivel naţional în sprijinul bioeconomiei circulare şi de a  dezbate problemele legate de închiderea fluxurilor de materii organice, reducerea deşeurilor alimentare şi valorificarea potenţialului de biomasă şi bioproduse.

În cadrul întâlnirii vor fi prezentate stadiul implementării proiectului BIOREGIO și rezultatele obținute și vor avea loc dezbateri pentru pregătirea Planului de Acțiune BIOREGIO în sprijinul bioeconomiei circulare în România.

Anexăm Invitaţia şi Agenda preliminară al evenimentului cu rugămintea de a participa activ la secțiunea Îmbunătățirea instrumentului de politică prin Planul de Acțiune în sprijinul bioeconomiei circulare, prin susținerea unor scurte prezentări pe temele menționate în agendă. De asemenea, sunt binevenite prezentări de bune practici din domeniul bioeconmiei circulare din regiunea Sud Muntenia pe care să le putem promova în cadrul proiectului.

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa la întâlnirea din 11.04.2019 de la Bucureşti la adresa de e-mail  icechim.calarasi@gmail.com până la data de 01.04.2019.

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la nr. de telefon 0724.420.257